Привет

mbma12

Нов продукт

10 броя

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК МОДЕРАТО МЕМОРИ СОФТ/ХАРД

319,00 лв

-10%

287,10 лвtax incl.

Reduced price!

Бърза поръчка без регистрация

Поръчката Ви е изратена

грешка

Купи на изплащане

Кредитен модул TBI Bank за Magento 19.68
 

Двулицев матрак Модерато Мемори Софт/Хард

Едно изделие, което предоставя различен комфорт. Пренареждащата се сърцевина позволява намиране на подходяща индивидуална ортопедичност в домашни условия и 4 варианта на мекота.

Слоевете от POLYFLEX с висока плътност и различна твърдост и термоактивната пяна (MEMORY FOAM) са защитени поотделно и от 100% памучен плат за по-голямо удобство, запазване на стерилната среда в дълбочина и допълнителна защита.

Завършекът на модела е капитониран калъф от сертифицираната памучна дамаска ORGANIC COTTON. Тя гарантирано не съдържа остатъчни химически вещества, предразполагащи към смущения и алергии. Добавените антиалергична вата и висококачествен памучен плат във вътрешността правят калъфа с универсален термален ефект – топъл през зимата и хладен през лятото. Делимият цип и иновативната дишаща лента гарантират лесно поддържане на чиста и проветривост в дълбочина. Еластичността и променливата плътност на ядрото заедно с уникалните свойства на термоактивната пяна дават отлична опора за тялото, без да се повлияват от височина и тегло, като разпределят равномерно тежестта по цялата площ на матрака.

Гаранционен срок: 10 години.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК МОДЕРАТО МЕМОРИ СОФТ/ХАРД

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК МОДЕРАТО МЕМОРИ СОФТ/ХАРД

30 other products in the same category: